DOŠLI PO 17-GODIŠNJAKA I… Zatekli ga pretučenog, bez zuba…

Pixabay

Mladić (17) iz Svibovca kod Varaždina prekjučer je otišao na varaždinsku policiju prijaviti narušavanje javnog reda i mira. Međutim, kad je njegova majka otišla po sina u varaždinsku policijsku postaju, tamo ga je, tvrdi ona, zatekla pretučenog i u lisicama. Nakon toga, policija mu je i pretresla kuću.

“Dijete nam je pretučeno na mrtvo ime, izbijen mu je i zub i ima niz drugih ozljeda, osobito po glavi”, rekla je majka 17-godišnjaka za Varaždinske vijesti.

Dodaje kako joj je sin u petak navečer bio u jednom od varaždinskih kafića, ali kako nisu bili pod utjecajem alkohola.

“Pretučen na mrtvo ime”

“Netko ih je u jednom trenutku napao i baš je moj sin je otišao sve prijaviti na policiju. I sve je bilo u redu jer su vidjeli da je dijete trijezno i da nije bilo krivo, već je napadnut od huligana, što je stavljeno u zapisnik. Nakon toga, policija me tijekom noći obavijestila da dođem po njega, naglašavajući da je sve u redu. Međutim, kada sam došla, zatekla sam sina u lisicama, svog pretučenog na mrtvo ime. Krv je bacao van pa je intervenirala i Hitna pomoć”, rekla je mladićeva majka. Sumnja kako joj je sin ozljede zadobio i u policijskoj postaji.

Sin joj je rekao kako je u postaju došao neozlijeđen.

Varaždinska policija:

“Mi ćemo se najvjerojatnije danas oglasiti izvanrednim priopćenjem. Postupali smo temeljem njegove prijave za narušavanje javnog reda i mira. Dakle, prilikom postupanja policijskih službenika, maloljetnik je počeo vrijeđati službenike koji su postupali prema njemu i uzimali izjave. Počeo je i prijetiti jednom od policajaca”.

Komentiraj