Đokovića naljutio gledatelj: Vikati između poena je OK, ali ne za vrijeme svakog drugog poena

Prvi igrač svijeta i vlasnik 20 Grand slam titula Novak Đoković prošao je u treće kolo US Opena pobjedom nad Nizozemcem Tallonom Griekspoorom (ATP 121.) ali nakon meča se više govorilo o jednom glasnom gledatelju nego o samoj igri. Đoković je pobijedio s uvjerljivih 6-2, 6-3, 6-2 ali osim odlične igre pokazao je i dosta nervoze zbog jednog neodgovornog gledatelja koji je vikanjem za vrijeme poena ometao obojicu igrača, ali je više nezadovoljstva zbog toga pokazivao srpski tenisač.

“Nije problem vikati između poena, ali ne i galamiti za vrijeme poena, i to za vrijeme svakog drugog poena”, rekao je Đoković nakon meča. Svjetskog igrača broj 1 najviše je zasmetala situacija iz drugog seta, pri rezultatu 4-2 i 30-30 gledatelj je viknuo u momentu kad je Đoković išao na smash. Đoković je izgubio poen, odmah zatim i gem. Protestirao je kod glavnog suca Đoković, tražio da se glasni gledatelj makne sa tribine. Na kraju, Đoković je ipak dominantno pobijedio i osigurao meč protiv Kei Nishikorija, nekada četvrtog a danas 56. igrača svijeta,

“Fizički se osjećam sjajno, nije mi problem igrati svaki dan nekoliko sati. Zapravo, što meč duže traje, osjećam da imam više šansi pobijediti protiv bilo koga”, rekao je Đoković koji protiv Nishikorija ime omjer 17-2.

Komentiraj