DOČEK S PIROTEHNIKOM: Uhićeni mladići koji su Mamića i Prodanovića dočekali ispred Prekršajnog suda

FaH

Uhićena su tri mladića koja se sumnjiče da su ispred Prekršajnog suda u Splitu koncem prošlog mjeseca palili i bacali pirotehnička sredstva kad su na ročište dolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović i tom su prilikom oštetili jedno parkirano vozilo.

Kako je u utorak priopćila splitska policija, privedeni su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 24- godišnjak za koje je utvrđeno da su 31. svibnja u Ulici Domovinskog rata, palili i bacali pirotehnička sredstva zbog čega je oštećeno osobno vozilo. Policija je najavila da će zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom nadležnom državnom odvjetništvu protiv uhićenih podnijeti kaznene prijave.

Trojica su bacali pirotehnička sredstva ispred Prekršajnog suda u Splitu kad su prolazili Zdravko Mamić i njegov odvjetnik Čedo Prodanović koji ga zastupa u sporu u kojem mu se sudi zbog sukoba s bivšim igračem Hajduka Ivom Begom u loži na Poljudu 22. ožujka 2014, tijekom derbija Hajduka i Dinama.

Komentiraj