Dizajneri oduševljeni kuhinjom Drew Barrymore: “Prkosila je konvencijama i prigrlila svoju individualnost”

Drew Barrymore glumila je u brojnim kultnim filmovima tijekom desetljeća, uključujući ‘Charliejeve anđele’, ‘Vrisak’ i ’50 prvih spojeva’. Danas je poznatija kao lifestyle guru, a ima i vlastiti talk-show, kao i časopis Drew.

U novom broju časopisa glumica je pokazala svoju kuhinju te otkrila svoju sklonost modernom dizajnu interijera. Stručnjaci su  oduševljeni njezinim jedinstvenim idejama za uređenje kuhinje.

Drewina otvorena kuhinja potpuno je jedinstvena i skrojena prema njezinoj individualnoj osobnosti. Uključuje mješavinu modernih i starinskih dizajnerskih stilova s intenzivnim bojama u obliku ružičastih cvjetnih zavjesa, crvenog stola za blagovanje i zelenih pločica. Umjesto ormarića, Drew Barrymore svoje lonce vješa na šipku i sprema svoje zdjelice i šalice na otvorene police. Prostor ispod sudopera skriva kratka ružičasto-bijela zavjesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winnie Au (@winniewow)

Stručnjaci za dizajn vole da prostor djeluje osobno i odolijeva iskušenju da upadne u najnoviji hir. “Drew Barrymore prkosila je konvencijama i prigrlila svoju individualnost personalizirajući svoju kuhinju kako bi odražavala njezine vrijednosti, i moram joj zapljeskati na tome”, kaže dizajnerica interijera Charmaine Wynter.

“Vintage pločice su selektivno postavljene u prostor za kuhanje, a izloženi strop hrabro izjavljuje: ‘Živim život po svojim uvjetima, bez obzira na trendove'”, dodala je.

“Izbjegavanje kuhinjskih trendova u korist dugotrajnijih dizajnerskih rješenja nešto je što vidimo u cijelom interijeru”, kaže Jennifer Ebert, digitalna urednica u Homes & Gardens te dodaje da je glumica stvorila prostor koji je doista bezvremenski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winnie Au (@winniewow)

Dizajneri interijera također vole nekonvencionalno korištenje prostora i jedinstveno spremište u kuhinji Drew Barrymore. “Ono što mi na početku upada u oči je kako se kuhinjski prostor ne pojavljuje odmah kao takav. Odsutnost tipičnih gornjih ormarića, umjesto njih zamijenjeni starim patiniranim zidovima s Euro teksturom, dodaje jedinstveni štih”, kaže Charmaine Wynter.

“Ideja otvorenog koncepta kuhinjskog spremišta omogućuje Drew da ponosno pokaže svoje prekrasne tave i ručno oslikano posuđe. Ova vrsta pohrane savršena je za one koji imaju kolekciju posebnih predmeta koje žele pokazati”, navodi Jennifer Ebert.

Charmaine Wynter istaknula je da je prostor za sjedenje suptilno integriran, dopuštajući da fokus bude na umjetničkim komadima koji krase zidove. “Drvene radne ploče i podovi, zajedno s praktičnošću ‘zamrljanog tepiha’ ispod prostora za jelo, dodatno poboljšavaju cjelokupnu estetiku”, zaključila je, prenosi Homes&Gardens.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner