Detalji mučnog ubojstva u Gradačcu: “Prvo je upucao njezinog bratića pa ju odvukao”

Autor:

Facebook

Ubojica Nermin Sulejmanović ispalio je na periferiji Gradačca metak u Nedima Pamukovića, bratića nevjenčane supruge Nevzete (Nizame) Hećimović.

Bodybuilder i fitnes trener s kriminalnom prošlošću počinio je jezivo ubojstvo koje je prenosio uživo na Instagramu.

“Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke s bebom. Jučer oko 11 sati on je došao kod njih na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla rekao joj je da krene s njim, ali se ona opirala. Počeo ju je tući i vući za sobom, i bratić je stao u njezinu zaštitu. Kada je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u bedro, odvukao Nizu u automobil i odveo ju u vikendicu gdje ju je i ubio”, ispričala je susjeda Pamukovića, a prenosi portal Republika.

Mediji u BiH su objavili i rješenje Općinskog suda u Gradačcu kojim se odbija prijedlog MUP-a da se Nerminu Sulejmanoviću odredi mjera zabrane približavanja žrtvi. Četiri dana kasnije Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović.

Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona i Policijska uprava Gradačca podnijeli su zahtjev da se Nerminu Sulejmanoviću izrekne zaštitna mjera zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mjera zabrana približavanja žrtvi nasilja. Sud je to odbio, prenosi portal Istraga.ba.

Kako piše u zahtjevu, mjere zabrane MUP je zatražio nakon što je žena prijavila da ju je 3. kolovoza oko 19.30 sati Sulejmanović napao i pretukao pa je zadobila ozljede po licu i drugim dijelovima tijela. Drugi dan je podnijela prijavu protiv njega pa se odselila iz kuće, zajedno s bebom. Sulejmanović joj je nastavio prijetiti, zvao ju je i tražio da se vrati kući. Prijetio je i njenoj obitelji i prijateljicama.

Užas u BiH: Ubio suprugu i još dvije osobe, sve prenosio uživo na Instagramu. Presudio i sebi

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.