De Niro želi glumiti guvernera Cuoma u filmu o pandemiji koronavirusa

Poznato je da je Robert de Niro jedan od najglasnijih kritičara američkog predsjednika Donalda Trumpa. De Niro zato sada ističe Andrewa Cuoma, guvernera savezne države New York, te kaže kako Cuomo „radi ono što bi predsjednik trebao raditi“. Dapače, rekao je kako bi rado glumio guvernera Cuoma u filmu koji će se baviti pandemijom koronavirusa.

„Mogu zamisliti Cuoma kao predsjednika. Ja sam za Bidena, želim da Bidenu sve ide od ruke, ali barem imamo osobu koja je sposobna, vrlo sposobna rezervna opcija. On radi dobar posao, radi ono što bi predsjednik trebao raditi“, izjavio je De Niro gostujući u emisiji The Late Show with Stephen Colbert. Spomenuo je i Trumpa kao „idiota“ kada je rekao „Mogli smo lakše preživjeti ovu pandemiju da je idiot napravio prave stvari, slušao upozorenja kojih je bilo jako mnogo. Bilo bi nam na neki način loše, ali ne ovako kako nam je sada“ te je zaključio da sve što Trump sada radi, radi kako bi ponovo bio izabran za predsjednika SAD-a.

Dan kasnije u istoj emisiji gostovao je guverner Cuomo koji je rekao kako bi bio vrlo sretan kada bi ga glumio De Niro. „Velik sam obožavatelj De Nira“, izjavio je Cuomo. „On je fenomenalan. Samo pogledajte uloge koje je glumio. On može glumiti bilo koje uloge, zar ne? ‘Lovac na jelene’, ‘Rt straha’, uloge u komedijama… a što tek kažete na film ‘Taksist’“, zaključio je Cuomo.

Komentiraj