DAVOR ŠUKER “Neugodno sam iznenađen ostavkom Zdravka Mamića”

Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u utorak je priopćenjem reagirao na jučerašnju ostavku Zdravka Mamića na mjesto prvog dopredsjednika Saveza. Šuker poručuje kako je neugodno iznenađen ovakvom odlukom Mamića.

“Dopredsjednik Zdravko mnogo je učinio za razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na klupski i nogomet na razini Saveza. Aktivnost prvog dopredsjednika Saveza u mnogome je doprinijela ukupnom stabilnom poslovanju Saveza, kao i uspješnim nastupima raznih reprezentacija Saveza. Strpljiv u ophođenju i nadasve korektan u odnosima, uvijek se zalagao za zajedničko djelovanje svih tijela Saveza. Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području. Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu”, napisao je Šuker u priopćenju.

Dodao je kako će Savez i dalje raditi na svim aktivnostima koje su ga afirmirale u Europi i svijetu. “Novi raznovrsni zadaci i ciljevi nalaze se pred Savezom. Savez je osposobljen da ih ostvari na optimalan način”, zaključuje Šuker.

Komentiraj