Goran Stanzl/PIXSELL

DARIJO SRNA “Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta!”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna u utorak je preko Instagrama zahvalio navijačima reprezentacije na podršci koju je cijela reprezentacija i on osobno dobio tijekom posljednjih tjedana. Naglasio je bi Hrvatska bila prvak svijeta, da su kriterij navijači, a na kraju se ispričao za tugu i suze nakon utakmice osmine finala protiv Portugala.

“Dragi hrvatski navijači, neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu… Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam nza svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska – zauvijek”, napisao je Srna.

Iako je uoči Europskog prvenstva u Francuskoj najavio kako će se nakon njegovog završetka posvetiti Šahtaru, izbornik Ante Čačić kazao je prije nekoliko dana kako se Srna neće oprostiti od reprezentacije, sve dok je on na njenom čelu.

Komentiraj