Coco Rocha rodila djevojčicu Iley Ryn

facebook.com

Kanadska manekenka Coco Rocha je rodila djevojčicu, piše aceshowbiz.com.

Sretnu vijest i fotografije iz rodilišta je objavio poznati američki portal. Ona i suprug James Conran su o dolasku prinove obavještavali javnost putem društvenih mreža, a velika obitelj je već nakratko prošetala gradskim ulicama.

“James i ja smo zahvalni što smo imali porođaj bez većih komplikacija i što smo napokon doveli bebu Iley kući svojoj starijoj sestri Ioni (5) i velikom bratu Iveru (2)”, rekla je manekenka.

Prilikom odabira imena tražili su nešto “posebno, što se ne čuje baš često” pa su djevojčici dali ime Iley Ryn. Veliku obitelj veseli što će svi zajedno provesti zimu u svom toplom domu.

Rochu je 2002. godine otkrio agent na plesnom natjecanju. Ona ubrzo kreće prema Aziji, gdje marljivo radi kao mladi model. Nakon više angažmana seli se u New York i potpisuje novi profesionalni ugovor. Slijede prve veće revije za poznatija dizajnerska imena i sudjelovanje na najvećim tjednima mode. Lijepa Kanađanka predano brine o mladim manekenkama u svom kampu i kroz rad u modnoj agenciji Nomad Management Modeling Agency.

facebook.com

Komentiraj