Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Četvero uhićenih zbog organiziranja lanca prostitucije

Dvojica muškaraca i dvije žene uhićeni su zbog sumnje da su na zagrebačkom području organizirali lanac prostitucije na kojoj su stekli “veću materijalnu korist”, a zaradu su navodno međusobno dijelili, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Muškarce u dobi od 46 i 62 godine te žene od 30 i 40 godina policija sumnjiči za 21 kazneno djelo prostitucije, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Slučaj su rasvjetljavali zajedno sa zagrebačkim Općinskim državnim odvjetništvom, a tijekom istrage pretražili su domovi i druge prostorije koje osumnjičenici koriste ili u njima stanuju, ali i više njihovih vozila.

“U pretragama je pronađeno više mobilnih telefonskih uređaja i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera, koji su korišteni tijekom počinjenja ovih kaznenih djela te prijenosna računala i razna korespondencija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku,a nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava”, navodi policija.

Komentiraj