EPA/YANNIS KOLESIDIS

ČEFERIN “Neka najbolja momčad pobijedi”

Predsjednik Europske nogometne federacije Aleksander Čeferin u utorak je poslao pismo svim zemljama članica UEFA-e, ističući veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, uz velike čestitke svim polufinalistima.

U polufinalu Svjetskog prvenstva gledat ćemo četiri europske reprezenztacije – Belgiju, Englesku, Francusku i Hrvatsku. Čeferin je oduševljen ‘briljantnim dosadašnjim izvedbama polufinalista Mundijala’.

Svjetsko prvenstvo veliki je uspjeh za Rusiju, koja je sjajno organizirala turnir, te za četiri polufinalista, koji se nadaju u nedjelju podići pobjednički trofej. Međutim, još važnije, uspjeh je za cjelokupni europski nogomet jer bez ulaganja i napora svih 55 zemalja članica Uefe tijekom proteklih godina ne bismo dosegnuli visoke standarde i neprikosnovenu poziciju svjetske dominacije u kojima danas uživamo”, poručio je Čeferin, kako prenosi službena stranica HNS-a.

“Uspjeh na Svjetskom prvenstvu uspjeh je svih vas, na koji svi možete biti ponosni. Europski nogometni navijači, uključujući mene, već jesu! Preostaje mi samo poželjeti polufinalistima puno sreće, i neka najbolja momčad pobijedi!”, zaključio je predsjednik UEFA-e.

Komentiraj