Slovenski glumac Sebastian Cavazza igra u filmu ‘Aleksi’ koji otvara ovogodišnji filmski festival u Puli. Priča o brojnim projektima koje je napravio i koje planira raditi, ali i o situaciji u slovenskom filmu

Slovenski kazališni, televizijski i filmski glumac Sebastian Cavazza, sin proslavljenog slovenskog glumca Borisa Cavazze, posljednjih nekoliko godina izuzetno je zaposlen, i u Mladinskom Gledališču Ljubljana, čiji je član glumačke postave i na filmu. Prošle godine ostvario je zapaženu ulogu u filmu Alena Drljevića “Muškarci ne plaču”, ali i u znanstveno-fantastičnom srpskom filmu “Ederlezi rising”, u kojem je glumio sa slavnom američkom porno glumicom Stoyom i u TV seriji Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom”. Novu ulogu imao je i u filmu “Aleksi” hrvatske redateljice Barbare Vekarić, koji je otvorio ovogodišnji filmski festival u Puli.

NACIONAL: U filmu Barbare Vekarić “Aleksi” glumite slovenskog playboya Tonija koji zavodi glavnu junakinju Aleksi. Kakva su vam iskustva sa snimanja tog filma?

Glumac mora svaku ulogu napravi bliskom, odnosno mora joj udahnuti tonus. Toni je čovjek koji uživa u životu i ima puno razloga za to. Iskustva sa snimanja su jako fina. Nadam se da će to doprinijeti filmu…

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOARHIV MGL
Podijeli objavu
Prethodni članakOSTOJIĆ SDP-ovoj središnjici “Nećete s Dalmacijom tako lako”
Sljedeći članakU-20 Hrvatska za zlato protiv Izraela
Slobodni novinar, urednik, promotor i pisac. Dvadeset godina iskustva u organizaciji rock koncerata (preko 500 koncerata hrvatskih i inozemnih izvođača), press konferencija, izložaba i modnih revija. Jedan od osnivača Hrvatske novinarske rock nagrade Crni mačak i član Savjetodavnog tijela nagrade (Predsjednik Savjetodavnog tijela 1998.). Dugogodišnji radijski urednik i voditelj (Radio 101, Radio 1, Plavi radio), te rock kritičar (Radio 101, Plavi radio, Slobodna Dalmacija, Vip Music, Tportal.hr, Rolling Stone). Redovan član Hrvatskog Novinarskog Društva. Prvi roman (Dolce Vita) objavila je nakladnička kuća Fraktura u ožujku 2004. 2005. kao autor i redatelj potpisujem dokumentarni tv film "Kad muzičari šokiraju" u produkciji nezavisne producentske tvrtke Trezor idea. 2010. od HGF-a (Hrvatski glazbeni festival) primam nagradu za životni doprinos razvoju i unaprjeđenju demo scene i dugogodišnji kontinuirani rad na promicanju urbane i alternativne glazbene kulture. U svibnju 2103. pokreće web portal www.spotdepo.hr.