ČAKOVEC Policija traži osobu koja je izazvala prometnu nesreću

FaH/ Damir SENÈAR /mm

Sinoć se oko četrdesetak minuta nakon ponoći na državnoj cesti između Palovca i Donjeg Pustakovca dogodila prometna nesreća zbog koje je spomenuta dionica prometnice bila zatvorena za sav promet do 4 sata i 30 minuta, javljaju iz PU međimurske.

Nepoznati vozač Audija A4, čakovečkih registracija, na ravnom dijelu prometnice djelomično je prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim bočnim dijelom vozila udario u prednji bočni dio osobnog automobila, francuskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji francuski državljanin.

Uslijed siline udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, francuskih nacionalnih oznaka i djelomičnog prelaska na suprotnu prometnu traku, a potom i do udara u stražnji dio Mitsubishi Colta, čakovečkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola (0,57 promila) iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

Nakon sudara Mitsubishi je odbačen u obližnje polje kukuruza, dok je Audi udario u betonski stup električne mreže, a potom u nastavku kretanja i u dvije dvorišne ograde te hidrant. Vozilom hitne medicinske pomoći vozač Colta prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.

Nakon prometne nesreće vozač i putnik iz Audija pješice su napustili su mjesto događaja. Policija traga za počiniteljem ove prometne nesreće.

Komentiraj