Ljetne večeri bit će još slađe uz novi program zagrebačke slastičarnice Magnolia, koji spaja božanstvene kolačiće i šarena pjenušava pića u bajkovitom pariškom ambijentu. Sinoć je tako predstavljen novi koncept ‘Cakes & bubbles’, zamišljen kao druženje u večernjim satima u ugodnom ambijentu terase Magnolia uz vrhunski slatki ili slani zalogaj te ledeni prosecco.

Na sinoćnjem druženju sudjelovali su brojni prijatelji, partneri i gosti, koji su uživali u vrhunskim slasticama te najprodavanijem pjenušavom vinu na svijetu, Zonin Prosecco Ice, koji zasluženo nosi titulu broja 1. Proizvodi se u Italiji od 1821. godine, a punoća okusa postiže se serviranjem uz 4 kockice leda i krišku limete. Blaga pjenušavost, bogat, mirisan, svjež i voćan bouquet bili su izvrsna kombinacija uz omiljene Magnolia slastice.

Organizatorice ovog neodoljivo slatkog događaja, prijateljice Jasmina Bagarić i Iris Androšević, pobrinule su se za odličnu atmosferu prvog u nizu ‘Cakes & bubbles’ druženja, na kojem su prisustvovali poduzetnica Iva Balaban, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumac Petar Ćiritović, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i mnogih drugi.

Tijekom cijelog ljeta posjetitelji će u samom srcu Grada Zagreba (Gundulićeva 4) moći uživati u bogatom programu slastičarnice Magnolia, koja uz novi iskorak potvrđuje svoju poziciju na zagrebačkoj gastro sceni.

Komentiraj