Čačić nakon boda protiv Gorice: “I dalje imamo solidnu zalihu, ali ne treba nam stres”

Nogometaši Dinama u subotu su u Velikoj Gorici odigrali 1:1 protiv posljednjeplasirane Gorice. Strijelac za Dinamo bio je Robert Ljubičić u 60. minuti, a Josip Mitrović izjednačio je u 85. minuti.

“Rezultat je realan, htjeli smo do bodova i golova kroz dominaciju, ali nismo uspjeli. Zasluge idu i domaćinima. Organizirano su se branili i prijetili kroz kontre. Mi smo teško stvarali prilike”, rekao je Dinamov trener Ante Čači nakon utakmice.

“Primili smo jedan eurogol u Puli, a danas opet. Gorica je imala šanse i nakon izjednačenja i moram biti zadovoljan bodom. Bilo je dosta pogrešaka u našoj igri, nismo bili precizni i točni. Kod nekih se igrača vidio umor, Šutalo je igrao dvije utakmice, Ristovski isto, nemamo Perića, Petkovića. Čestitke domaćinima na moralu, ne predaju se”, dodao je trener Dinama.

Poručio je da nije isto kad su kompletni i kada nisu. “Nadam se da nećemo više primati ovakve eurogolove. Uzeli smo bod. I dalje imamo solidnu zalihu, ali ne treba nam stres. Stvara se nemir da je prvenstvo trebalo biti gotovo prije 10 kola. To je teško i nemoguće”, zaključio je Čačić.

Fantastičnim pogotkom Mitrovića Gorica osvojila bod protiv Dinama

Komentiraj

nacional banner
nacional banner