Britney Spears svojoj obitelji: “Povrijedili ste me više nego što možete zamisliti”

Britney Spears je na Instragramu poručila svojoj obitelji da su je povrijedili više nego što mogu to zamisliti, te im se istim putem obratila podužom porukom.

“Zar vam nije čudno kada se moram provlačiti kroz ušicu igle kako bi s nekim organizirala neki izlet ili dogovorila datum za ručak i to s ljudima koje volim kako bi saznala hoćete li pristati na to ili ćete otići nakon 10 minuta??? To je ponižavajuće. Svaka osoba kojoj sam se ikada otvorila odmah potom je rekla da mora otići na put dva tjedna nakon našeg razgovora. OK, razumijem i to. Dostupne su mi samo kada im to odgovara. Ja sada više nisam dostupna nikome od njih!!!”

Britney Spears je istaknula da joj je dobro biti samoj i da je gotova s ​​time da se ponaša poput Majke Tereze. Otkrila je i da je poruka njezinoj obitelji “Povrijedili ste me više nego što možete zamisliti.”

Komentirajući 13 godišnju borbu oko starateljstva rekla je: “Znam da će starateljstvo uskoro završiti ali još uvijek želim pravdu!!!”. Njezin odvjetnik Mathew Rosengart izjavio je kako se nada da će bitka oko starateljstva napokon i službeno završiti na sudu tijekom sljedećeg mjeseca.

Na kraju je napisala: “Ja sam visoka samo 162 centimetra i cijeli sam život glumila veću osobu. Znate li koliko je to teško???”

 

 

Komentiraj