Britansko modno vijeće zadovoljno postignućima u prošloj godini

Screenshot YouTube

Britansko modno vijeće je vrlo zadovoljno ostvarenim projektima i postignućima u prošloj godini, koju je obilježila pandemija koronavirusa.

Godišnje izvješće 2020/2021 se može pročitati na službenim stranicama organizacije, koja okuplja britanske dizajnere, programe i događanja te na taj način predstavlja britansku modu svijetu. Izvješće je u kratkom obliku prezentirano i na platformi YouTube, a video na dopadljiv način iznosi stratešku viziju Britanskog modnog vijeća.

Video otkriva riječi ambasadora vijeća Davida Beckhama i Priyanke Chopru Jonas, a pojavljuju se i druge poznate osobe. Voditelji organizacije naglašavaju kako će i u budućnosti, osim nastavka započetih projekata i programa, financijska sredstva biti usmjerena na razvoj mladih talenata i inicijativa. Aktivnosti i revije organizacije su bile vrlo dobro popraćene na društvenim mrežama i drugim platformama te će se nastaviti u smjeru razvoja digitalnog predstavljanja.

Jednakost, uključenost i suradnja, pozitivna budućnost industrije će pratiti smjernice održivog razvoja Britanskog modnog vijeća u budućem razdoblju.

Komentiraj