“Black Panther 2” će se snimati jer bi Chadwick Boseman to želio

Ryan Coogler, redatelj filma „Black Panther“, za magazin Hollywood Reporter progovorio je o tome što se zbiva sa snimanjem nastavka ovog filma nakon što je preminuo Chadwick Boseman. Boseman je u ovom velikom hitu iz 2018. godine glumio T’Challu. Umro je u kolovozu 2020. godine, četiri godine nakon što mu je bio dijagnosticiran rak debelog crijeva. U trenutku njegove smrti Coogler je bio usred pisanja scenarija za film „Black Panther 2“.

Coogler je u intervjuu potvrdio kako, kao i mnogi Bosemanovi bliski prijatelji i suradnici, nije znao što se događa s njegovim zdravstvenim stanjem i nije imao pojma da je Bosemanova situacija vrlo teška. „Kada izgubite voljene osobe, morate nastaviti. Znam da Chad ne bi želio da stanemo. On je bio osoba koja je brinula o svima nama. ‘“Black Panther’, to je bio njegov film“, izjavio je Coogler objašnjavajući kako je Boseman na snimanju filma brinuo za sve osobe uključene u proces nastanka filma. „Iako je prolazio kroz ono što je prolazio, brinuo je za njih, želio je biti siguran da su svi u redu. I zato bi mi bilo teško da se zaustavimo. Iskreno. Osjećam kao da viče na mene i govori mi ‘Što to radiš? Nastavi s radom’“.

Kevin Feige, čelni čovjek filmske kompanije Marvel, krajem prošle godine govorio je o tome na koji će način njegova kompanija, nakon smrti Bosemana, pristupiti filmu „Black Panther 2“, te je rekao kako se u ulozi T’Challe neće pojaviti neki drugi glumac niti će Boseman biti digitalno oživljen.

Predviđeno je da snimanje filma „Black Panther 2“ započne ovog ljeta te se očekuje da u kina krene u ljeto 2022. godine.

Komentiraj