BIPA

BIPA i eNVy room u zajedničkoj suradnji povodom Dana zaljubljenih

Poznati modni dvojac eNVy room u suradnji s BIPOM odlučio je uljepšati nadolazeće Valentinovo dizajniravši prigodnu majicu s romantičnim uzorkom koji odiše motivom ljubavi.

Lagana i prozračna bijela majica izrađena je od kvalitetnog materijala i nosiva je uz različite odjevne kombinacije, a motivi srca i zaljubljene žene daju joj dozu nježnosti i romantičnosti, baš kako i priliči Danu zaljubljenih.

S obzirom da je crvena boja ljubavi i strasti, dizajneri su upravo tu boju je odlučili uklopiti u neodoljivi print i na ovoj pamučnoj majici pa ona ujedno predstavlja izbor ako želite izraziti da vas ljubav pokreće.

“‘Iznimno nam je zadovoljstvo nastaviti uspješnu suradnju i približiti naše brendove svim kupcima BIPE i fanovima eNVy room-a, učiniti ih dostupnima, razveseliti ih, uljepšati kupnju, dan… To nam je bila glavna nit vodilja. Osim što se majice mogu nositi povodom Valentinova, mogu se nositi i tijekom cijele sezone i na taj način podsjetiti sebe i druge da je ljubav oko nas. Veselimo se vidjeti kako ženska populacija s veseljem nosi majice, uljepšava si dan i uživa”, izjavio je dvojac iz eNVy rooma.

eNVy room majice u prodaji su u razdoblju od 02. do 19. veljače, više informacija saznajte na www.bipa.hr.

BIPA i eNVy room_majica 8

Komentiraj