Billy Bob Thornton priznao: “Bio sam mrtav pijan na snimanju filma ‘Zločesti Djed Mraz'”

„Zločesti Djed Mraz“ (Bad Santa), film iz 2003. godine, jedna je od najboljih komedija u karijeri glumca Billyja Boba Thorntona. No, u intervjuu za magazin Entertainment Weekly, Thornton je otkrio da je za vrijeme snimanja filma neprestano bio mrtav pijan.

„Bilo je očito da sam bio pijan. Popio bih tri čaše vina za doručak. To je bilo samo predjelo. Onda bih se prebacio na votku sa sokom od brusnice nakon čega bi popio nekoliko piva“. Tako pijan, prisjeća se Thornton, otišao je na snimanje scene u kojoj pravi od sebe budalu u jednom shopping centru. „Kada sam pristigao na snimanje scene jedva sam znao da sam u filmu. Trebao sam stajati na pokretnim stepenicama. Bacili su me na stepenice, to me probudilo i to je ono što su stavili u film“. Kada se ustao, Thornton je mislio da se probudio u vlastitoj kući. „I onda sam se sjetio što sam trebao raditi u toj sceni. Trebao sam pasti među gomilu poklona i grozno se ponašati ispred gomile djece“. Za utjehu, rekao je „barem nisam trebao održati monolog“.

Film „Zločesti Djed Mraz“ bio je prilično uspješan film, uz proračun od 23 milijuna dolara zaradio je u svjetskim kinima gotovo 77 milijuna dolara. Zato ne čudi što je prije tri godine snimljen drugi dio, koji nije bio ni malo uspješan. Uz proračun od 26 milijuna dolara film je u svjetskim kinima zaradio nešto manje od 18 milijuna dolara.

Komentiraj