Billie Eilish kaže da je uvijek važno biti zadovoljan svojim tijelom

Screenshot YouTube

Billie Eilish je prokomentirala kako mediji i društvene mreže snažno utječu na sliku o vlastitom tijelu, piše yahoo.com.

Otkrila je da često ‘surfa’ internetom i tada primjećuje ljude, koji objavljuju ili ističu svoje fotografije te izgledaju “kao što ona nikada nije”.

“Znam da ono što izgleda stvarno može biti lažno”, rekla je komentirajući fotografije na internetu. 

Naglasila je kako svatko uvijek mora imati pouzdanja u svoj izgled i svaki dan biti sretan. Slično je izjavila u svibnju ove godine, kada se je pojavila na naslovnici britanskog izdanja modnog časopisa Vogue.

“Važno je da se osjećate dobro”, kazala je 19-godišnja Billie Eilish, a isto mišljenje ima o strasti prema modi i plastičnim operacijama.

Eilish je osim po brojnim hitovima poznata po odabiru udobne i široke odjeće te otkvačenoj frizuri. “Ja volim svoju kosu, radim ludosti s frizurama”, otkrila je.

Ističe da je čudno da se izgled njenog ili tijela neke druge osobe komentira. Priča postaje zamršenija kada se uključe fotografi paparazzi. To onda kod nje ili drugih ljudi potiče negativnost pa onda nitko više nije zadovoljan svojim izgledom te se pozitivna slika o tijelu odbacuje i osjećamo kako nam tijelo treba samo da bi preživjeli. Britanska pjevačica se ipak odgovorno ponaša kada su zdravlje i izgled u pitanju.

 

Komentiraj