EPA/HANNAH MCKAY

BILIĆ OGORČEN SUĐENJEM “Bila je to ključna odluka, i ubila nas je”

Trener West Hama i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić komentirao je u ponedjeljak crveni karton kojeg je dobio njegov nogometaš Sofiane Feghouli u 15. miuti susreta protiv Manchester Uniteda.

“Ono nije bio crveni karton. Feghoulijeva noga nije bila visoko u zraku, nije bilo nikakve namjere”, rekao je Bilić britanskim novinarima. West Ham je 75 minuta igrao s igračem manje i na kraju izgubio sa 2:0.

Bilić je dodao kako je prekršaj mogao biti sviran Philu Jonesu, a ne Feghouliju te najavio kako će se žaliti na crveni karton. “Bila je to ključna odluka, i ubila nas je. Odvela je utakmicu u potpuno drugom smjeru i bilo je to krajnje nepošteno spram nas. Ne možete kriviti Jonesa. On je krenuo opasno prema Feghouliju pa se krenuo spašavati”, kazao je bilić.

Mourinho, pak, nije želio komentirati crveni karton. Poručio je: “Ako govorimo o pogrešnim sudačkim odlukama, mi smo u tom prvaci”.

Feghouli je već peti nogometaš kojem je Dean pokazao crveni karton ove sezone.

Bilić je istaknuo i kako je pogodak Zlatana Ibrahimovića za konačnih 2:0 postignut iz zaleđa. “Bilo je ogromno zaleđe. Razumijem da se ne vidi dobro kada su igrači u sprintu, ali oni su hodali. Suci su to trebali vidjeti”, smatra Bilić.

Komentiraj