BIA BRAZIL ACTIVEWEAR Iva Jerković u izazovnoj sportskoj kampanji

Maja Kljaić

Južnoamerička država Brazil sinonim je za sunce, prekrasne pješčane plaže, sambu, najpoznatiji karneval na svijetu te najljepše djevojke na svijetu. Upravo iz ove zemlje dolazi nam nova etiketa – Bia Brazil Activewear.

Bia Brazil Activewear namijenjen je za za elegantne i aktivne žene koje žele izgledati lijepo dok se bave sportskim aktivnostima, u uredu, na kavi s prijateljicama, tokom izlaska u grad…

Posebnost ovog brenda je supplex – poseban materijal od kojeg je izrađena sva odjeća. Materijal supplex visoke je kvalitete, dizajniran prema najnovijim tehnologijama, vrlo je fleksibilan te omogućava osjećaj mekoće, čvrstoću i udobnost tijekom vježbanja.

Relativno novi trend ‘catsuit’ prati i ova brazilska etiketa, kombinezoni i sportski bodiji glavni su odjevni komadi za ovakaov outfit. Lijepa Iva Jerković, poznata voditeljica i manekenka, savršeno je utjelovila Bia Brazil djevojku i vjerno prikazala novu kolekciju.

bia-brazil-activewear-1

Bia Brazil Activewear stvoren je u Brazilu 1994. godine, a trenutno se može naći u 60 zemalja na 5 kontinenata. Nudi široki izbor stilova, kolekcije su uzbudljive i prepune ekspresivnih boja i modernih printeva, upravo karakterističnim za šareni Brazil. Nove kolekcije izlaze svakih 60 dana, kako bi kontinuirano bili u toku i pratili najnovije trendove.

Prodavaonica etikete Bia Brazil nalazi se u Arena Centru, sve trenutne kolekcije možete vidjeti uživo i isprobati…

Foto: Maja Kljaić

Hair: Larita Studio

Make up: Bela Make up

iva-jerkovic-2

iva-jerkovic-3

iva-jerkovic-4

iva-jerkovic-5

Komentiraj