Južnoamerička država Brazil sinonim je za sunce, prekrasne pješčane plaže, sambu, najpoznatiji karneval na svijetu te najljepše djevojke na svijetu. Upravo iz ove zemlje dolazi nam nova etiketa – Bia Brazil Activewear.

Bia Brazil Activewear namijenjen je za za elegantne i aktivne žene koje žele izgledati lijepo dok se bave sportskim aktivnostima, u uredu, na kavi s prijateljicama, tokom izlaska u grad…

Posebnost ovog brenda je supplex – poseban materijal od kojeg je izrađena sva odjeća. Materijal supplex visoke je kvalitete, dizajniran prema najnovijim tehnologijama, vrlo je fleksibilan te omogućava osjećaj mekoće, čvrstoću i udobnost tijekom vježbanja.

Relativno novi trend ‘catsuit’ prati i ova brazilska etiketa, kombinezoni i sportski bodiji glavni su odjevni komadi za ovakaov outfit. Lijepa Iva Jerković, poznata voditeljica i manekenka, savršeno je utjelovila Bia Brazil djevojku i vjerno prikazala novu kolekciju.

bia-brazil-activewear-1

Bia Brazil Activewear stvoren je u Brazilu 1994. godine, a trenutno se može naći u 60 zemalja na 5 kontinenata. Nudi široki izbor stilova, kolekcije su uzbudljive i prepune ekspresivnih boja i modernih printeva, upravo karakterističnim za šareni Brazil. Nove kolekcije izlaze svakih 60 dana, kako bi kontinuirano bili u toku i pratili najnovije trendove.

Prodavaonica etikete Bia Brazil nalazi se u Arena Centru, sve trenutne kolekcije možete vidjeti uživo i isprobati…

Foto: Maja Kljaić

Hair: Larita Studio

Make up: Bela Make up

iva-jerkovic-2

iva-jerkovic-3

iva-jerkovic-4

iva-jerkovic-5

Komentiraj