Besplatno predavanje o upravljanju i menadžmentu konflikta u poslovnom svijetu, u organizaciji DOBA Fakulteta, predstavlja dr. Željka Ćurića – priznatog hrvatsko-slovenskog psihoterapeuta s bogatim iskustvom u području razvoja ljudskih resursa. 

Predavanje će se održati u srijedu, 13. lipnja u 16 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb (Radnička cesta 50 – centar, Green Gold) te će biti posvećeno sljedećim temama: kako povećati toleranciju prema konfliktima među suradnicima te općenito među ljudima, kako i zašto možete upotrijebiti konflikte u svrhu razvoja projekta, kako utvrditi koja je najrazvijenija strategija u riješavanju konflikata…

Dr. Željko Ćurić rođeni je  Dubrovčanin, liječnik, dr. sc. medicine u području psihijatrije te suosnivač i direktor konzultantske tvrtke OK Consulting. Specijalizirao se za rad u području savjetovanja, obrazovanja, obuke i kliničke psihoterapije. Njegov rad na terenu uključuje obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje u području poslovanja i sportske psihologije, kao i individualnih te grupnih savjetovanja o Poslovnom i osobnom planu. Živi i radi u Gradu Ljubljani, a savjetovanja obavlja na području bivše Jugoslavije te u inozemstvu.

Prisustvovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen – zato požurite s prijavom.

Dr. Željko Ćurić

Komentiraj