BEAUTY IZNENAĐENJE Adventski kalendar LOOK BY BIPA s mini izdanjima za ljepotu do Božića

U predblagdansko vrijeme popularni adventski kalendari s čokoladicama vraćaju nas u razdoblje djetinjstva, obiteljskog ozračja topline i doba iščekivanja i odbrojavanja.

S obzirom da vrijeme prije Božića treba izgledati čarobno i drugačije od ostatka godine, uživanje u stvarima koje volimo i sitnim svakodnevnim ritualima koji nas raduju, upotpunit će cjelokupni doživljaj ovog najljepšeg doba u godini.

Spojivši najpoželjnije beauty proizvode brenda LOOK BY BIPA u privlačna mini izdanja nastao je preslatki LOOK BY BIPA adventski kalendar koji sadrže proizvode za njegu noktiju i zbog kojeg se ljubiteljicama kozmetike neće biti teško odreći čokoladica koje su uobičajene za adventski kalendar.

U ambalaži neodoljiva dizajna, LOOK BY BIPA adventski kalendar skriva prave male beauty dragulje koji će vas svaki dan iznova iznenaditi i tako vam uljepšati sve nadolazeće dane do Božića.Razni lakovi za nokte i naljepnice za nokte sa šljokicama, biserima i cirkonima, puder sa šljokicama, šablone za francusku manikuru, trakice za ukrašavanje, samo su dio bestseller LOOK BY BIPA proizvoda koje sadrži ovogodišnje izdanje adventskog kalendara.

Zavodljivo i privlačno upakirani ‘beauty slatkiši’ zaduženi su za njegu noktiju, kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanske opuštenosti. Blagdansko beauty iznenađenje idealan je dar ako želite počastiti samu sebe ili neku posebnu osobu do koje vam je stalo.

LOOK BY BIPA adventski kalendar dostupan je u BIPA poslovnicama.

lbb_nail_art_adventkalender_2016_mock-up_icv2

Komentiraj