Bangoura: “Svi su guverneri HNB-a pomogli pljački građana, ali ovaj je jedan od najvećih veleizdajnika”

“Europski sud je svojom presudom jasno rekao da su krediti u CHF-u ništetni. Umjesto da država pomogne građanima i pokrene kolektivne tužbe za povrat njihovog novca, kao i kaznene prijave prema bankama, te vrati hrvatskim građanima sve što im je oteto, te s tim ne malim novcem – nekoliko desetaka milijardi – pokrenu gospodarstvo i konačno postave temelje fer poslovanja banaka, mi se danas branimo u Washingtonu. Za to vrijeme, naš guverner i politika zabijaju posljednji čavao u lijes hrvatske države i u dužničko ropstvo bacaju novih 400.000 obitelji”. To je dio Facebook statusa medijskog promotora Hameda Bangoure kojim je komentirao naslovnicu novog broja Nacionala, a koji je status u nekoliko sati podijeljen na Facebooku više od sto puta.

EKSLUZIVNO: ‘Odnarođeni guverner HNB-a Boris Vujčić u velikom sporu oko švicarskog franka stao je na stranu banaka, protiv države i oštećenih građana‘

“Ono što govorim i pišem godinama konačno je završilo na naslovnoj stranici Nacional News Magazin-a. Svi guverneri HNB-e imali su svoju ulogu i pomogli pljačku hrvatskih građana, a ovaj posljednji je jedan od najvećih, ako ne i najveći veleizdajnik”, napisao je, među ostalim, Bangoura.

“Hvala Berislavu Jeliniću što sa svojim timom imate hrabrosti dotaknuti tu utvrdu. S posebnim zanimanjem idem kupiti novi broj Nacionala i nadam se da će otvaranje ove važne teme konačno donijeti promjene, jer one moraju krenuti iz korijena, a tu leži jedan od korijena svih problema”, napisao je Bangoura u oštrom statusu kojim kritizira guvernera HNB-a Borisa Vujčića i hrvatsku vlast.

 

Komentiraj