ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK tijekom ljeta načelno je pristao da stranci Neovisni za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih ustupi mjesto šefa Gradskog ureda za kulturu kojim bi u budućnosti trebala upravljati Ana Lederer

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić neslužbeno je tijekom ljeta načelno pristao na to da se Gradski ured za kulturu prepusti na upravljanje marginalnoj stranci Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, ali pokušava pronaći načina da izbjegne održati danu riječ. To je Nacionalu otkrio izvor izuzetno blizak Milanu Bandiću.

Više pročitajte u novom broju Nacionala… 

Komentiraj

Podijeli objavu
Prethodni članakGomila migranata skriva se u šumama oko Nuštra, mještani strahuju
Sljedeći članakTheresa May prekinula glasine o mogućoj ostavci
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.