BANDIĆ PORUČIO VLADI ‘Počnite konačno vuči prave poteze’

HINA/ Daniel KASAP / dk

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je u nedjelju Vladi HDZ-a i Mosta neka konačno počnu vuči prave poteze, kojima će realizirati projekte koji će poboljšati život hrvatskih građana.

Novinari su Bandića u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je bio na predstavljanju nove stranke Zelene liste, pitali kako je surađivati s vladajućim HDZ-om i Mostom na nacionalnoj razini, na što im je gradonačelnik odgovorio: “Pa, dobro je. Mislim da je vrijeme da se konačno počnu vuči pravi potezi – projekti koji će poboljšati život građana ove zemlje”.

Upitan znači li to da se sada ne vuku pravi potezi, Bandić kaže da se vuku, ali da smatra kako to treba ići puno brže, efikasnije i djelotvornije, da to ljudi i osjete.

Novinare je zanimalo i vidi li sada manje sukoba nego u prošloj Vladi, na što je rekao da on ne gleda na “tuđe sukobe”.

“Ja ne gledam na tuđe sukobe, ne vidim te sukobe, niti pratim. Ja radim svoj posao. Želim svima dobro, a posebno onima koji su u zoni odgovornosti na državnoj razini, jer od njih ovisi direktno ne samo budućnost ove zemlje, nego i budućnost svakodnevice, bolje svakodnevice za naše sugrađane”, poručio je Bandić.

Komentiraj