Marko Prpic/PIXSELL

BANDIĆ “Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u promet pustio novu autobusnu liniju 242 Glavni kolodvor-Podbrežje, a komentirao je i jučerašnja događanja u Vukomercu.

Podsjetimo, tristotinjak roditelja i građana Vukomerca održalo je u četvrtak poslijepodne prosvjed ispred tamošnje Osnovne škole tražeći od nadležnih, nakon oružanog sukoba koji se dogodio u srijedu ispred škole, sigurnost za svoju djecu te odlazak romske obitelj koja je sudjelovala u sukobu, a gradonačelnika Bandića dočekali su zvižducima i uvredama. Ogorčeni i zabrinuti građani Vukomerca zagrebačkog su gradonačelnika dočekali te ispratili zvižducima i psovkama, a prilikom odlaska pokušali zapriječiti njegov automobil gađajući ga raznim predmetima.

“Izabrali su krivu metu. Osjećam se odlično, par pijanaca je došlo, ali mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije u potpunosti obavila svoj posao u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba”, rekao je Bandić novinarima u petak, prenose 24sata.

Upitan što se dogodilo s njegovim automobilom, kaže: “Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijanci, ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu”, poručio je zagrebački gradonačelnik.

Komentiraj