Bandić drvene kućice na Trgu dao u zakup tvrtki svoga vozača

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića već devetnaestu godinu zaredom održava se ‘Martin je u Zagrebu’, manifestacija krštenja mošta u mlado vino. Otvorio ju je gradonačelnik Milan Bandić koji je donio odluku da se štandovi na trgu daju u zakup tvrtki u vlasništvu njegova vozača.

Naime, prenosi Dnevnik.hr, odluku da postavljanje 50 štandova odnosno drvenih trgovačkih kućica postavi tvrtka vozača zagrebačkog gradonačelnika donio je 28. listopada Milan Bandić.

‘Dodjeljuje se neposredno na korištenje javna površina, uz obvezu plaćanja naknade, niže navedenim korisnicima…

Društvu EKO SAJAM j.d.o.o., Samobor, Jezerska 7, za postavljanje 50 drvenih trgovačkih kućica, od toga 20 kućica veličine 2,80×2,40 m, a 30 kućica veličine 2,50×1,80 m, jedne ugostiteljske kućice veličine 2,80×2,40 m, i 4 ugostiteljska stola veličine 1,00×1,00 m, na lokaciji Trg bana Josipa Jelačića, u vremenu od 09. do 15. studenog 2019., u svrhu edukativno izložbeno promotivno prodajne manifestacije pod nazivom “Martin je u Zagrebu”. Za korištenje lokacije određena je ukupna naknada u iznosu od 10.500,00 kuna”, stoji u Zaključku.

Direktor te tvrtke je Zdravko Krajina, vozač Milana Bandića.

I redatelj Dario Juričan, koji ‘želi biti Milan Bandić’, upozorio je na svom profilu kome je gradonačelnik dao kućice te ga je ponovno pozvao na sučeljavanje – ‘u prćiju njegova vozača’.

BANDIĆU, MILANE – DOĐI NA SUČELJAVANJE U PRĆIJU OD TVOG VOZAČA!Od poziva na sučeljavanje prošlo je 26 dana, 3 sata i…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Tuesday, November 12, 2019

Komentiraj