Australska sonična magija u KSET-u

The Dandelion

Sonična sydneyska poslastica, The Dandelion, će nastupiti u četvrtak 25. travnja u Klubu studenata elektrotehnike (KSET).
The Dandelion pletu staru vrstu magije koja je u njihovoj vrlo kratkoj karijeri prikupila mnoge sljedbenike. Njihov jedinstveni spoj glazbenih čarolija nostalgično nas vraća u 60-e. Krenuo je kao studijski projekt Natalie de Silver koja piše, snima i producira sav materijal, a formu live benda poprimio je nedavno.
Drugi LP “Seeds Flowers and Magical Powers” čuli su mnogi, a pojavio se i na YouTube kanalu Captain Beefart koji skuplja najkvalitetniji psihodelični materijal. Godine 2017. Natalie je započela raditi na studijskom izdanju “Old Habits & New Ways of The Dandelion” koji samo što nije izašao.
Prošle godine ugostio ih je najbolji psihodelični australski festival Gizzfest koji organizira poznati australski bend King Gizzard and the Lizard Wizard.
Trenutno su na europskoj turneji koja, uz KSET, uključuje preko 20 koncerata, među kojima su od istaknutijih i nastupi na festivalima Supersonic Paris i Barcelona Psych.

Komentiraj