Film & glazba
Decoration icon

Angelina Jolie

Angelina Jolie u velikom intervjuu priznala: “Nisam sva svoja posljednjih 10 godina”

Autor:

FOTO: facebook.com

Angelina Jolie dala je intervju za magazin Vogue u kojem je, između ostalog, rekla kako se posljednjih godina namjerno pojavljivala u sve manje i manje filmova. Osim toga, govorila je o svojoj novoj modnoj kući Atelier Jolie te je za svoju trenutnu fazu u životu rekla da još uvijek pokušava razumjeti tko je ona s 48 godina. „Pretpostavljam da se, kao osoba, nalazim u tranziciji. Ovih dana osjećam se potišteno. Na neki način, osjećam se kao da nisam svoja posljednjih 10 godina, ali ne bih išla u detalje“, rekla je slavna glumica.

Trenutno, radi na tome da shvati što je za nju najvažnije i gdje da usmjeri svoju energiju, a u tome Atelier Jolie igra važnu ulogu. To je potvrdila tvrdnjom kako je prije sedam godina odlučila glumiti u manje filmova dodajući „prihvaćam samo one poslove koji ne zahtijevaju duga snimanja“. Što se tiče obiteljske situacije, rekla je „Moramo se oporaviti. Još uvijek se snalazimo“, misleći na sebe i svoju djecu a aludirajući na razvod od Brada Pitta.

Iako nije govorila o detaljima zbog kojih prihvaća sve manje filmskih uloga, čini se da slavna glumica traži druge načine za izražavanje svoje kreativnosti, a njezin modni brand u tome ima važnu ulogu. „Mislim da je to jednim dijelom terapeutski za mene jer radim u kreativnom okruženju s ljudima kojima vjerujem i pri tome ponovo otkrivam samu sebe. Nadam se da mijenjam mnoge aspekte svog života“.

Angelina Jolie je prepoznatljivo lice Hollywooda od devedesetih godina prošlog stoljeća, a 2000. je osvojila Oscara za ulogu u filmu „Girl, Interrupted“. Glumila je u desecima hit filmova kao što su „Gospodin i gospođa Smith“ a nedavno se pridružila i obitelji Marvel ulogom u filmu „Vijećnici“ (Eternals). Prošli mjesec objavila je kako je postala producent kazališne predstave „The Outsiders“ na Broadwayu.

Prošle godine donijela je još jednu važnu odluku, napustila je mjesto UNHCR-ove ambasadorice dobre volje i to nakon što je 20 godina brinula o izbjeglicama diljem svijeta.

OZNAKE: Angelina Jolie

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.