Američka rock grupa Toto, jedan od najvećih i najcjenjenijih sastava u povijesti nastupit će u zagrebačkom Domu sportova u petak (09.03.2018).

Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams kreću u veljači iduće godine na europsku turneju ’40 Trips Around The Sun Tour’ kojom će obilježiti četiri desetljeća benda te u sklopu koje će održati svoj premijerni hrvatski nastup.

U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od dva sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima ‘Africa’, ‘Hold The Line’ i ‘Rosanna’. Paralelno s turnejom Toto će objaviti i kompilaciju istovjetnog naziva ’40 Trips Around The Sun’ na kojoj će se naći remasterirani najvećih hitovi i nekoliko potpuno novih pjesama.

Izuzetno cijenjeni glazbenici su kao dio svog matičnog benda te kao samostalni i session glazbenici, sudjelovali u stvaranju više od 5 000 albuma koji su se prodali u preko 500 milijuna primjeraka i “uhvatili” 200 nominacija za Grammy.

Samo Steve Lukather je svirao na više od 1 500 izdanja, od kojih je vjerojatno najznamenitiji gitarski solo na pjesmi ‘Beat It’ glazbenika Michaela Jacksona.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni koja će vrijediti do 19.11., a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Komentiraj