Završen je dvosatni sastanak predstavnika nekih od najvećih hrvatskih prehrambenih tvrtki, dobavljača koncerna Agrokor.

“Našli smo se kako bismo koordinirali aktivnosti i mišljenja vezano za trenutnu situaciju. Tu prvenstveno mislim na Agrokor. I da se dogovorimo oko aktivnosti koje ćemo voditi s drugim dionicima, tu mislimo na ostale dobavljače, vladu i druge”, izjavio je direktor Kraša Damir Bulić za Index.

Dodao je kako je u planu stabilnost njihovih kompanija i stabilnost poslova koncerna Agrokor, koji je njihov najveći kanal za distribuciju proizvoda. Bulić je otkrio i kako je prvi sastanak zakazan za sutra, ne navodeći s kim.

Na sastanku nisu sudjelovali predstavnici Atlantic grupe. “Svaki sastanak različitih dionika u situaciji otežanog poslovanja ima logiku i odazvat ćemo se svakom primjerenom pozivu da sudjelujemo u kreiranju rješenja, pod pretpostavkom da je sastanak pripremljen na profesionalan način. To, između ostalog, znači i da nijedan pojedinačni dobavljač nema pravo kalkulirati s pozicijama ostalih dionika u medijima i prejudicirati dogovor, netočno informirajući javnost”, komentirao je potpredsjednik Atlantic Grupe Srećko Nakić za Index.

Komentiraj