VIDEO: NOĆNA MORA ZA MEKSIKANCA Chicharito promašio sve što se dalo promašiti

Nogometaši Manchester Uniteda u srijedu su imali odličnu večer u Belgiji, gdje su u playoffu Lige prvaka svladali sa 4:1 i plasirali se u skupine Lige prvaka. Ali, večer za zaborav imao je meksički napadač Javier ‘Chicharito’ Hernandez.

Menadžer Uniteda Louis van Gaal na kraju utakmice je slavio svoj glavni cilj ove sezone – povratak u najelitnije nogometno natjecanjenje. Odlična vijest za navijače ‘crvenih vragova’ bio je i završetak golgeterskog posta Waynea Rooneyja, koji je Bruggeu ‘utrpao’ tri komada. A Hernandez je potpuno druga priča.

Meksički napadač, koji je prošlu godinu proveo na posudbi u Real Madridu, ušao je u igru u 64. minuti. Protiv neinspiriranog Bruggea bila je tosavršena prilika za Chicharita da se još jednom dkaže. Ali, činilo se kao da Meksikanac radi sve što može – kako se ne bi upisao na listu strijelaca.

Tukao je glavom, pa promašio jedanaesterac poskliznuvši se na travnjaku a na kraju je promašio i praznu mrežu. Izrazi na licima Louisa van Gaala i Ryana Giggsa govore sve.

https://vine.co/v/ejjxQ6eI9hA

Komentiraj