Drugu godinu zaredom na rovinjskoj plaži Mulini Beach održava se Fullmoon Party, koji počinje danas od 20 sati.

Fullmoon Party proizlazi iz ideje da se na jedinstvenom mjestu uz dobru glazbu i čari punog mjeseca predstave internacionalni proizvodi apsolutne izvrsnosti, od vina, hrane, sve do poznatih restorana.

Među brojnim proizvođačima koji će se predstaviti, izdvajaju se Mate i Cadenela s vrhunskim ekstra djevičanskim maslinovim uljima i Kumparička sa svojom ponudom sireva. Predstavit će se Cromaris kvalitetna bijela riba kao i brojni vinari Castello di Spessa, Colja, Clai, Coronica, Denis Montanar, Fakin, Maeli, Marco Felluga, Novacco, Piera Martellozzo, Rodaro, Roxanic, Agroprodukt, Vigna di Sarah i brojni drugi.

Tijekom večeri Le Vigne di Zamò premijerno će predstaviti vrhunsko bijelo vino No name. Iz Brtonigle dolazi Luciano Visintin i vinarija Veralda, dobitnik Decanterove svjetske nagrade 2016. za najbolje monosortno crno vino na svijetu.

Najavljen je i dolazak Gianluce Bisola, kralja vina Prosecco i eklektičnog i karizmatičnog Aleša Kristančiča, tvorca već legendarnog pjenušca Puro.

Očekuje se i dolazak Helmutha Koechera, predsjednika International Merano Wine
Festivala i Riccarda Illyja, ovog puta u ulozi vinara iz Montalcino Mastrojanni vinarije te Cristine Nonino.

Za pripremu hrane zaduženi su članovi udruge Jeunes Restaurateurs d’Europe. Kuhat će predsjednik hrvatskog ogranka udruge mladih kuhara, Teo Fernetić, vlasnik restorana hotel San Rocco iz Brtonigle uz slovenskog predstavnika, Jure Tomiča iz restorana Debeluh iz Brežica koji je ovogodišnji dobitnik svjetske nagrade Pasta Barilla. Uz sudjelovanje domaćina, vrhunskih kuhara Maistrinih restorana Monte Mulini, L, Adriatic Brasserie i Kantinon, gosti će imati prilike kušati i delicije Marine Gaši iz restorana Marina iz Novigrada, Tomaža Kovčiča iz dvorca Zemono, a iz Zagreba stiže Priska Thuring iz Dubravkinog puta, viceprvaka u odabiru najboljih restorana Hrvatske.

Ovogodišnje će izdanje Fullmoon Partyja biti obogaćeno trenucima posvećenima modi,
dizajnu, automobilizmu, motorima i jahtingu.

Uz Maistru kao domaćina i sponzora, event ove godine podržava i Turistička zajednica Istarske županije.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na recepciji hotela Monte Mulini i Lone, a na
dan eventa na ulazu Mulini Beach plaže.

Fullmoon Party

Fullmoon Party

Komentiraj