U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila na Korčuli poginuo je 22-godišnji mladić, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske policija Andrijana Biskup.

”Nesreća se dogodila na državnoj cesti 118, obilaznici oko mjesta Blato. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila dubrovačkih registracijskih oznaka. Smrtno je stradao 22-godišnjak, a očevid je još uvijek u tijeku”, rekla je glasnogovornica Biskup.

Dojava je u Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimljena u 6,09 sati, a na mjesto nesreće su upućeni Hitna pomoć Vela Luka, policija, i DVD Blato. Očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće je u tijeku. DC 118  zatvorena je za sav promet, koji se odvija kroz mjesto Blato i lokalnim cestama.

Na Korčuli se noćas oko 1,30 sati dogodila još jedna prometna nesreća, na cesti od Vela Luke prema Blatu, u kojoj su tri osobe ozlijeđene.  Devetnaestogodišnji vozač osobnog automobila  izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika, pri čemu je vozač  lakše ozlijeđen, a dvoje putnika koji su s njim bili u automobilu su teže ozlijeđeni i helikopterom su prevezeni u KBC Split, rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Biskup.

Komentiraj

FOTO:Damir Spehar/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.