Španjolski napadač Fernando Torres, koji je u četvrtak stradao na utakmici između Deportiva i Atletico Madrida, pušten je u petak iz bolnice, a madridski je klub objavio kako nije ozbiljno ozlijeđen, javljaju španjolski mediji.

U 85. minuti jučerašnjeg remija, Torres je u jednom zračnom duelu dobio udarac u potiljak, te se srušio na travnjak, udario glavom i ostao ležati bez svijesti. Liječničke su pretrage pokazale kako se ne radi o nekoj trajnoj traumatičnoj ozljedi, ali će Torres morati mirovati sljedećih 48 sati.

“Sve je u redu. Hvala mojim suigračima i nogometašima Deportiva na brzoj reakciji. Zahvaljujem i svim navijačima na potpori koju sam dobio preko društvenih mreža”, rekao je Torres na izlasku iz bolnice.

“Malo smo se uplašili, ali brojim sate do povratka na teren. Za dva, tri dana vraćam se treninzima sa svojim suigračima”, dodao je.

Napadač ‘rojiblancosa’ kazao je kako se sjeća svega do trenutka udarca. “Doživio sam nešto slično sa španjolskom reprezentacijom prije nekoliko godina. Došao sam k svijesti u kolima Hitne pomoći. Hvala svim doktorima i zaposlenicima bolnice”, poručio je.

Otkrio je i kako su mu u posjetu došli predsjednik Deportiva i Bergantinos, s kojim je bio u duelu. “Ovakve se stvari događaju, a druga osoba je uvijek više zabrinutija. Razgovarao sam jučer s Bergantinosom, sve je u redu. veselim se utakmicama s Deportivom”, rekao je Torres.

Komentiraj