Slavni Howard Stern u svom je radijskom showu u ponedjeljak otkrio neke detalje tajnog vjenčanja Jennifer Aniston i Justina Therouxa, koji su se vjenčali 5. kolovoza u svom domu u Bel Airu na intimnoj ceremoniji.

61-godišnji voditelj prva je slavna osoba koja je javno progovorila o detaljima vjenčanja. “Njih dvoje su toliko tajnoviti”, rekao je Stern napominjući kako su gosti pozvani na svadbi pod izlikom da se slavi Therouxov rođendan.

Stern je, kao dobar prijatelj mladoženje, bio zamoljen da napiše govor, u kojem je u 10 minuta samo ‘grinta’ kako je jadan. Svi su gosti na ulazi predali svoje mobitele, o čemu se Stern i požalio u zdravici. “Ljudi su se smijali mojoj bijedi”, dodao je.

Stern je otkrio kako je par vjenčao poznati voditelj i komičar Jimmy Kimmel. ‘Susjedi’ za stolom Sternu su bili Ellen DeGeneres i njena supriga Portia de Rossi, kao i Orlando Bloom, za kojeg kaže kako ga nije prepoznao. “Izgleda bolje od Johnny Deppa, Brada Pitta i Toma Cruisea zajedno.”

Okupljene goste zabavljala je Sia, na čiju su pjesmu mladenci otplesali svoj prvi ples. Stern je dodao i kako je Bloom bio ‘gazda’ na plesnom podiju, prenosi magazin People.

Komentiraj