Uhvaćena je 53-godišnjakinja koja je u stanu na području Zagreba skrivala 1240 grama kokaina čija vrijednost nakon miješanja s punilima u uličnoj prodaji prelazi milijun kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

Žena se našla na meti policijskih istražitelja za droge nakon što su dobili informaciju da se bavi preprodajom kokaina te su u pretrazi stana koja je uslijedila pronašli kokain, gotovo kilogram punila, naoružanje i oko 6000 kuna.

 

  • Tijekom kriminalističkog istraživanja policajci su joj oduzeli oko 38.000 kuna, sumnjajući da potječu od kupoprodaje droge.

 

Vrijednost zaplijenjene droge na narko tržištu u uličnoj prodaji bi iznosila preko 500.000 kuna, dok bi nakon miješanja s punilima vrijednost bila i preko milijun kuna, objavila je zagrebačka policija.

Osim droge i novca kod žene su pronađeni pištolj, dva spremnika s po 10 komada streljiva, cijev za pištolj s pripadajućom oblogom cijevi i nastavkom za pomičnu navlaku s urezanim navojem na ušće cijevi, 374 komada raznog streljiva, sedam detonatorskih kapisla, automatska puška, pet praznih spremnika za automatsku pušku, prigušivač, mobitel i prijenosno računalo.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenu su predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu.

Komentiraj