Predsjednik Uprave nogometnog kluba Hajduk Marin Brbić u ponedjeljak je najavio kako će se u proljetnom dijelu sezone taj klub boriti za osvajanje Hrvatskog nogometnog kupa, a želi biti i prvak Hrvatske.

“Želja nam je osvojiti Hrvatski kup i biti prvak Hrvatske,” rekao je Brbić novinarima prvog dana priprema momčadi za proljetni dio sezone.

Službeno je potvrdio kako je novi igrač Hajduka argeninski napadač Leandro Nicolas Velez (24).

“Hajduk je doveo Veleza kao pojačanje i očekujem da će on to doista i biti”, kazao je Brbić. Dodao je kako je Velez doveden u Hajduk bez odštete pošto je bio slobodan igrač kojeg je pratila Hajdukova skautska služba, a “zeleno svjetlo” za njegovo dovođenje dao je sportski direktor kluba Goran Vučević.

Trener Hajduka Damir Burić je istaknuo kako je Velez  profil igrača kakvog je Hajduk tražio.

“On je polivalentan igrač i nadam se da će svojom igrom i znanjem popuniti nas na pozicijama koje nam trebaju”, kazao je Burić.

Kapetan Hajduka Goran Milović je istaknuo kako je uoči početka priprema za proljetni dio sezone trener Burić nogometašima rekao da moraju podignuti igru na višu razinu.

Hajduk je jesenski dio sezone završio na trećem mjestu ljestvice sa šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Dinamom i četiri boda za drugoplasiranom Rijekom. Milović je istaknuo kako Hajduk ima ambicija boriti se za vrh prvenstvene ljestvice.

“Dat ćemo sve od sebe pojedinačno i kao ekipa da ovogodišnji HNL napravimo zanimljivim i da to bude troboj za titulu prvaka,” poručio je Milović.

Uvodni dio priprema za proljetni dio sezone momčad trenera Damira Burića odradit će u Splitu, a od 26. siječnja do 5. veljače Hajduk će boraviti u Turskoj, u Beleku.

Komentiraj

FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.