U požaru u subotu kod Dugopolja na brdu između Dicma i Koprivna opožareno je oko 100 hektara niskog raslinja, a tijekom noći u naselju Koprivno dežurat će vatrogasci, doznaje se u  DVD-u Dugopolje.

“U kasnim poslijepodnevnim satima 80 vatrogasaca,  20 vatrogasnih vozila i 4 kanadera uspjeli su djelomično staviti  ovaj požar pod nadzor, a vatrogasci će  cijelu noć dežurati u naselju Koprivno i intervenirati u slučaju potrebe, odnosno ukoliko maestral bude razbukatvao vatru i usmjeravao je prema naselju Koprivno,” rekao je za Hinu zamjenik zapovjednika DVD Dugopolje Ante Rogošić.

Rekao je i da je u subotu, dok su vatrogasci gasili požar na brdu između Dicma i Koprivne , izbio još jedan požar kod Dugopolja,  u blizini tunela Zaranača, te je dio vatrogasaca otišao na požarište i uspio ga staviti pod nadzor.

“U nedjelju ujutro, u 5,30 sati, vatrogasci će ponovno izaći na požarište na brdu između Dicma i Koprivna a bude li potrebno  pozvat ćemo u pomoć i kanadere,” rekao je Rogošić.

Komentiraj

FOTO:Borna Filic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.