Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u ponedjeljak je uoči operacije srca rekao da je bio “očito zabrinut” ali isto tako “uvelike utješen” potporom i dobrim željama koje je primio.

Sedamdesetdevetogodišnji Berlusconi smješten je u milansku bolnicu San Raffaele 7. lipnja dva dana nakon što je imao simptome srčanog napada i bit će podvrgnut operaciji kako bi mu bio zamijenjen aortni zalistak.

“Bio sam vrlo zabrinut. Međutim također sam bio uvelike utješen kad sam primio mnoge poruke podrške i srdačnosti sa svih strana, čak i od tzv. političkih protivnika”, napisao je političar na Facebooku.

“Kako je lijepo biti u ovakvoj Italiji, gdje svatko svakoga voli! Velika vam hvala i srdačan zagrljaj svima”, završava Berlusconijeva poruka.

Očekuje se da operacija traje oko četiri sata i nosi 2-postotni smrtonosni rizik. Oporavak bi trebao trajati mjesec dana.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.