U istražnom zatvoru završio je 71-godišnjak koji je u petak u obiteljskoj kući u Varaždinu udario sina sjekirom u glavu i teško ga ozlijedio.

Županijsko državno odvjetništvo izvijestilo je da je sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda usvojila prijedlog tužiteljstva i 71-godišnjaka pritvorila zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Varaždinec je uhićen zbog sumnje da je u petak, 28. kolovoza u svojoj obiteljskoj kući oštricom sjekire udario u glavu 43-godišnjeg sina koji je spavao u krevetu i teško ga ozlijedio. Osim prijeloma lubanje sin je dobio i krvarenje između moždanih ovojnica, no unatoč teškoj ozlijedi ocu je nakon udarca iz ruke uspio uzeti sjekiru, kažu u tužiteljstvu.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.