Vozač osobnog automobila poginuo je, a još dvije osobe su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći, koja se u subotu oko 18 sati dogodila na na županijskoj cesti, između mjesta Podgorač i Budimci, na našičkom području, izvijestila je danas osječko-baranjska policija.

Očevidom je utvrđeno kako se nesreća dogodila kada je 24-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom našičkih registracija, zbog neprilagođene brzine prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad vozilom te udario u zadnji dio osobnog automobila, koji je vozio desnom trakom.

Nakon udara, 24-godišnjak je vozilom sletio u kanal potoka, a od zadobivenih ozljeda umro je na mjestu nesreće. Suputnici u njegovu automobilu, 20-godišnjak i 20-godišnjakinja zadobili su teške ozljede opasne po život, navodi policija.

Komentiraj

FOTO:Marko Mrkonjic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.