Dinamo je u četvrtak objavio novo priopćenje u kojem se osvrće na medijske napise oko NK Savskog Marofa. Taj je klub, naime, prije nekoliko dana objavio kako im 90. rođendan nije čestitao ni Dinamo ni HNS, a poziv na odigravanje prijateljskog susreta hrvatski je prvak navodno odbio.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

“Nastavno na medijske napise u vezi navodnog ignoriranja poziva od strane NK Savski Marof malo je reći da smo šokirani neistinom koja je prezentirana našim navijačima i javnosti. Naime, ne samo da je GNK Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio na primljeni poziv već smo dogovorili i odigravanje utakmice koju su čelni ljudi Savskog Marofa otkazali – dan prije odigravanja!

Čim smo primili poziv da dođemo uveličati rođendansku proslavu NK Savski Marof kontaktirali smo ih i dogovorili odigravanje utakmice u prvom idućem slobodnom terminu. Kao što se jasno vidi u priloženom dokumentu, 31. ožujka naš trener i sportski direktor Zoran Mamić potpisao je službeni dopis koji je poslan u NK Savski Marof kojim se potvrđuje odigravanje utakmice između domaćina i naše druge momčadi 19. svibnja iste godine.

Dan uoči odigravanja utakmice, 18. svibnja, primili smo mail u kojem su iz NK Savski Marof poručili kako je “došlo do nesporazuma”, “nisu se stigli organizirati” i utakmica je otkazana. Nakon toga je prestala je komunikacija između klubova. Barem što se tiče odigravanja prijateljske utakmice; ne i zamolbe za donacijama od strane NK Savski Marof.

U svakom slučaju, svjesni smo da je svima lakše doći u medije preko Dinama, ali neke granice bi ipak trebale postojati”, navode iz Dinama.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.