U spomen i čast svim preminulima u terorističkom napadu u Parizu, sve utakmice 2. Hrvatske nogometne lige ovoga će vikenda započeti minutom šutnje, a na isti način započet će i kvalifikacijska utakmica mladih U-21 reprezentacija Hrvatske i Španjolske u Rijeci, kao i prijateljska utakmica između Rusije i Hrvatske u Rostovu na Donu, objavljeno je iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).
Hrvatski nogometni savez izrazio je sućut obiteljima svih preminulih, te poželio uspješan oporavak svima ranjenima tijekom užasavujućih napada u Parizu.
“U ovakvim trenucima možemo samo izraziti suosjećanje obiteljima i prijateljima svih žrtava, svim Parižanima i Francuzima, kao i našim prijateljima u Francuskom nogometnom savezu. Naše misli su s Vama. Pjevanje himne od strane francuskih navijača nakon utakmice Francuska – Njemačka odličan je simbol zajedništva, prkosa i odlučnosti nužnih u ovakvim teškim trenucima”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
U terorističkim napadima u Parizu ubijeno je najmanje 120 osoba, a bombe su eksplodirale i nadomak stadiona na kojem su u tom trenutku igrale reprezentacije Francuske i Njemačke.

Komentiraj

FOTO:Marko Jurinec/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.