Nastavlja se potraga za majkom trogodišnjeg dječaka iz Vukovara koji se utopio u Dunavu. Zbog kiše potraga je bila obustavljena tijekom noći, a dežurne službe jutros su nastavile s radom.

Do sada je potragom bilo pokriveno oko 35 kilometara toka rijeke Dunav, a u cijelu operaciju su se uključili i psi tragači. Psi su pokazivali znakove na dvjema lokacijama nakon čega je ondje pojačana aktivnost ronilaca i sonara, no loši vremenski uvjeti ne idu u korist dežurnim službama.

“Mi sad mijenjamo taktiku potrage, znači idemo na potragu i za mrtvim tijelom, ali otvorena je i opcija da je osoba živa”, kazao je voditelj operacije Zlatko Becić.

Ukoliko danas ne uspiju pronaći nestalu, potraga će biti obustavljena tijekom noći zbog lošeg vremena, a nastavit će se sutra s prvim zrakama sunca, javlja HRT.

Komentiraj

FOTO:hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.