Član Predsjedništva HDZ-a Damir Jelić u izjavi za javnost u nedjelju navečer je novinarima rekao kako HDZ nije ni na koji način za podjelu fotelja nego za boljitak Hrvatske, a u ponedjeljak će biti sjednica Predsjedništva HDZ-a na kojoj će se razgovarati o obratu, odnosno pozivu Mosta da se HDZ vrati u pregovore o tripartitnoj vladi.

Ultimatum je do 16 sati, a mi imamo Predsjedništvo i koalicijsku koordinaciju i razgovarat ćemo o tzv. obratu ili poluobratu, rekao je Jelić dodavši kako im kao ozbiljnoj stranci valja razgovarati.

Naš stav je od početka poznat, a slušajući bilo nacije, vidimo od kojeg trenutka ovi razgovori više nisu plodonosni, napomenuo je dodavši kako HDZ nije za bilo kakve fotelje jer ovaj oblik tripartitnosti  ne bi bio plodonosan.

Jelić je ocijenio kako se iz pregovora ova dva tri dana  vidjelo da to teško ide, a kamoli takvo nešto što bi četiri godine trebalo služiti Hrvatskoj.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Denis CERIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.