Predsjednik Hajduka Marin Brbić rekao je u četvrtak u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kako neće sudjelovati u ‘bojkotu’ reprezentacija, o kojem se naveliko govori posljednjih dana.

‘Bilima’ je želja da njihovi igrači budu reprezentativci, a u slučaju povlačenja igrača reprezentacije bili bi, prema propisima, kažnjeni. Iako reprezentaciju neće bojkotirati, Brbić je pozvao da se reprezentacija vrati navijačima.

“Slika govori više od tisuću riječi. I pticama je na grani jasno o čemu se radi. Ponovit ću ono što sam rekao, a to je da nitko ne smije ukrasti našu reprezentaciju. Sada su je neka gospoda prisvojila sebi. Ona pripada svima nama, svim građanima Hrvatske, svim Hrvatima. Mogu je oni privremeno oduzeti, ali ona nije ničija imovina. Vratit će se ona narodu”, rekao je Brbić za Slobodnu.

Još je jednom ponovio kritike prema HNS-u. “Oni su potpuno izgubili busolu. Nisu svjesni što rade. Mi odavno ukazujemo na nepravilnosti, no na primjeru Lokomotive vidimo da oni ne pokazuju volju za rješavanjem problema”, kaže Brbić i dodaje kako se Hajduk neće predati. “I dalje ćemo uporno prokazivati na nepravilnosti. A oni neka kažnjavaju, neka izvole”, zaključio je.

Komentiraj